joi, 7 aprilie 2011

Transformaţi deşeurile din lemn în mulci

Christophe Leuthold ne învaţă cum să folosim deşeurile provenite din curăţarea grădinii în strat protector (mulci) pentru plantele din strat. Avantajele sunt multiple: eliminarea buruienilor prin metode pasive, îngrăşarea permanentă şi biologică a culturii, eliminarea lucrărilor violente asupra solului (arătură, prăşit manual).


Imitez le jardinier "Transformez vos déchets de... de TerreNature

4 comentarii:

  1. Cred ca o sa te intereseze materialul postat pe hobby despre mulcire ;)
    Daca am vorbit in plus, sa am iertare...:(
    cu drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga phlox, site-ul Hobby gradina este al tau, sau tu doar scrii acolo? Sa stii ca daca nu este al tau, poti deveni co-publisher cu mine aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intrebarea mea nu era prea clara, voiam sa spun ca tu scrii comentarii, nu ca scrii pur si simplu. M-am lamurit. Sunt onorat ca scrii comentarii si aici. Articolele tale sunt excelente. Vreau sa le parcurg, si am sa te intreb si eu una-alta. Ma bucur sa te citesc...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai inteleg nimic. Am postat ieri un raspuns; pe o calculeta a aparut textul raspunsului,astazi, deschizand calculeta de la firma, ia raspunsul de unde nu-i! Ceva e gresit cu mine, se pare. Nu-i bai.
    Ziceam cam asa: nu, blogul pe care ma bag si eu din cand in cand in seama este al unui prieten tare drag, care m-a primit sa ma oplosesc si eu cu parerile mele stranse de prin lumea larga. Cu ocazia asta mi-am facut o gramada de alti prieteni (si aia dragi, altminteri, ca mie in genere-mi sunt dragi oamenii cu toate hibele lor...).Multumesc mult pentru apreciere si invitatie, Radu, ma simtesc chiar tare onorata (nicio urma de malitie in grai, sa stii!), asa ca voi veni si pe la matale, cu mare drag.
    Cat priveste partea cu intrebarile, voi raspunde cu cea mai mare placere. Singura conditie este sa stiu raspunsul corect.
    PS am inteles de la inceput sensul intrebarii :) :) :)
    cu drag

    RăspundețiȘtergere